
اختصاصی اویان نیوز: سیامک سیفی فعال مدنی آذربایجانی از زندان مشکینشهر آزاد شد.
بنا به اطلاع اویان نیوز، چهارشنبه ۲دی۹۴ سیامک سیفی فعال هویت طلب اهل مشکینشهر با قرار ضمانت از زندان این شهر آزاد شد.
اتهام وی تبلیغ علیه نظام و اخلال در نظم عمومی عنوان شده است.
این فعال روز ۱۹آذر۹۴ از سوی ماموران امنیتی در مشکینشهر بازداشت شد.
پس از اعتراضات «ضد نژادپرستی» در مشکینشهر ماموران امنیتی بارها تلاش کردند سیامک سیفی را بازداشت کنند که به دلیل عدم موفقیت در بازداشت این فعال، ماموران امنیتی دو نفر از برادران او را به جای سیامک سیفی بازداشت کردند.
ماموران امنیتی در مراجعات خود حسن و ابراهیم برادران این فعال را به جای وی بازداشت و پس از چند ساعت آزاد کردند.
ماموران امنیتی به خانواده او گفته بودند «در صورتی که این فعال خود را معرفی نکند هر چند ساعت به منزل مراجعه خواهیم کرد».
سیامک سیفی به دلیل فعالیت های هویت طلبانه خود از سوی ماموران امنیتی بازداشت شده است.
روز ۲مرداد۹۲ پیش از گردهمایی سالیانه «ساوالان» ماموران امنیتی با مراجعه به منزل پدری سیامک سیفی قصد بازداشت این فعال آذربایجانی را داشته اند که به دلیل عدم حضور وی در منزل موفق به بازداشت سیامک سیفی نشده بودند.
وی همچنین روز ۸اسفند۹۱ در اولین بازی آسیایی تیم فوتبال تراکتورسازی بازداشت و چندین روز در بازداشتگاه اداره اطلاعات تبریز تحت بازجویی قرار گرفته بود.
روز ۱۸آبان۹۴ در چند شهر آذربایجان تجمعاتی در اعتراض به توهینهای مطرح شده در صدا و سیما برگزار شد که در جریان این تجمعات ده ها نفر از معترضان بازداشت شدند.
در شهر مشکینشهر، در جریان این اعتراضات آیدین ذاکری، بیت الله برزگری، علی فیضی، سیامک قارداشی، سینا امامی، سعید امامی زاده، سعید سینه دار، افشین سیفی، شاهین نوبخت، ابراهیم سیفی، فرامرز پوراسماعیلی و شبور عسگری بازداشت شدند که اغلب ایشان پس از چند روز بازداشت آزاد شدند.
همچنین روز ۴آذر۹۴ ماموران امنیتی سینا امامی فعال هویت طلب اهل مشکینشهر را که در جریان اعتراضات بازداشت شده بود، دوباره بازداشت کردند.
سابقه خبر در اویان نیوز:
تبریز: ممانعت از آزادی رسول رضوی
مشکینشهر: انتقال سیامک سیفی به اداره اطلاعات
سیامک سیفی به زندان مشکینشهر منتقل شد